Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Tříkrálový koncert z Brna vysílala v přímém přenosu Česká televize

Hlavní doprovodnou akcí Tříkrálové sbírky je Tříkrálový koncert v Městském divadle Brno. Koncert je tradičním poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům. Koncert byl odvysílán v přímém přenosu na programu ČT 1 v neděli 7. ledna 2018 od 18 hodin.

Tříkrálová sbírka 2018

Na počátku roku vycházejí do ulic skupinky Tříkrálových koledníků, aby Vám přinesli radostné poselství Vánoc a přání všeho dobrého do nového roku. A poprosili Vás o příspěvek na pomoc potřebným.

Tříkrálová sbírka se letos uskuteční v období 1.1. – 14.1.2018.

V lednu startuje Tříkrálová sbírka. Do ulic vyrážejí tisíce koledníků

Hned první lednový den vyrážejí do ulic koledníci Tříkrálové sbírky. Lidem popřejí šťastný nový rok, zazpívají koledu, věnují drobný dárek a poprosí o příspěvek do zapečetěné pokladničky s logem Charity Česká republika. V roce 2017 se vydalo koledovat více než šedesát tisíc dobrovolníků a od dárců získali na pomoc lidem v nouzi přes sto milionů korun. V roce 2018 se sbírka koná již poosmnácté. Její výtěžek je tradičně určen na pomoc seniorům, lidem bez domova, matkám s dětmi v tísni nebo rodinám v tíživé situaci

Na festivalu Souznění vystoupí Markéta Konvičková s kapelou

19. ročník – Mezinárodní festival adventních a vánočních zvyků, koled a řemesel Souznění se uskuteční ve dnech 14. - 17. 12. 2017 (Frýdek-Místek, Ostrava, Kozlovice (Beskydy), Kunčice pod Ondřejníkem, Frenštát pod Radhoštěm)