Středeční vaření v Klubu Klubíčko

Ve středu 16. 7. jsme si s maminkami a dětmi v rámci Klubu Klubíčko, které se koná každou středu, společně uvařili. K tomu nám dobře posloužily potraviny z Potravinové banky Ostrava a projektu FEAD.

A co jsme si uvařili? Jednalo se o zdravé a přitom velmi chutné jídlo – špagety s boloňskou omáčkou z červené čočky.

Nabídka ubytování - Penzion pro seniory

Nabízíme ubytování v našem Penzionu pro seniory.

Ubytování bude možné poskytnout ihned.

Virtuální poutníci se propojili díky televizním vlnám

Diecézní pouť Charit ostravsko-opavské diecéze proběhla letos netradičně prostřednictvím televizního přenosu ve spolupráci s TV Noe. Virová pandemie, která počátkem roku zasáhla celou zemi, ovlivnila také pořádání pouti. Pro virtuální poutníky byl ve středu 27. května připraven hodinový programový blok v TV Noe, na který navázala mše svatá z kostela sv. Václava. Program Živě s Noe přinášíme ke zhlédnutí všem, kteří se s námi nestihli spojit během přímého přenosu.

Děkujeme Moravskoslezskému kraji

Děkujeme Moravskoslezskému kraji za poskytnutí dotace na realizaci projektu Senior přeprava a přeprava pro osoby se zdravotním postižením.