Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Nabídka ubytování

Nabízíme ubytování v našem Penzionu pro seniory.

Ubytování bude možné poskytnout ihned.

Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Částku 2 163 861 Kč poslali během Tříkrálového koncertu diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem připomenout.

Koleda pokračuje

Malí koledníčci zůstávají doma a je jasné, že letos už do ulic osobně nevyrazí. Těšili se na klasickou koledu, kterou už pravděpodobně do 24. ledna nestihnou.

Králové se ale nevzdávají a s online požehnáním prosí o pomoc lidem v nouzi.

Poslechněte si možnosti, jak se zapojit do letošní "jiné" tříkrálovky. Shrnutí přidává Martin Hořínek v reportáži TV Noe.

Přehled statických pokladniček TS 2021

Vzhledem k epidemiologické situaci není možné, aby naši koledníci navštívili Vaše domovy. Stále je možné přispět do sbírky přes www.trikralovasbirka.cz, Charitu Frenštát p.R. můžete také podpořit přímo na sbírkové konto č.ú.: 66008822/0800 u České spořitelny pod variabilním symbolem 77708003 nebo platbou přes QR kód.

Současně je také možno přispět v hotovosti do statických pokladniček, které najdete do 24.1.2021 na těchto místech: