Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Průběžné výsledky TS 2019

Zde najdete průběžné výsledky Tříkrálové sbírky 2019.

Děkujeme všem dárcům a koledníkům, kteří se do letošní sbírky zapojili.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

Tříkrálová sbírka 2019

V těchto dnech vycházejí do ulic Tříkráloví koledníci, aby Vám přinesli radostné poselství Vánoc a přání všeho dobrého do nového roku. A poprosili Vás o příspěvek na pomoc potřebným.

Tříkrálová sbírka se letos uskuteční v období 1.1. – 14.1.2019.

Tradiční Tříkrálová sbírka otevírá nový rok! Přijměte poselství pokoje také ve vašich domovech.

My Tři králové jdeme k Vám, štěstí, zdraví, vinšujem Vám! Za zpěvu koledy zazvoní na zvonky domovů malí koledníci letos již podevatenácté. Spolu s přáním všeho nejlepšího do nového roku přinášejí také poselství naděje pro lidi v nouzi. Do největší sbírkové akce v republice pod vlajkou charitního kříže se může během prvních dvou lednových týdnů zapojit každý, ať už jako dobrovolník, koledník nebo dárce.

Tříkrálová sbírka začíná! 1. ledna vyrazí na koledu tisíce charitních králů

Jedenáctiletý Vojta nepůjde příští pátek do školy, ale přesto ho čeká náročný den. Spolu s Aničkou a Damiánem se vydají na tříkrálovou koledu. Předpověď počasí zatím slibuje teploty kolem nuly, to by mohlo jít dobře. Horší by bylo, kdyby napadl sníh jako předloni: v hábitech tří králů se závějemi brodí hůř, rychle nasáknou vodu a snadno mrznou. Vojtova skupina bude koledovat jeden den, pak je vystřídají jiní. Koledníky dobročinné Tříkrálové sbírky tak můžete potkat v ulicích od 1. do 14. ledna. Těšit se můžete i na řadu doprovodných akcí.